Tusen Trädgårdar 2018

 

I sommar, 2018, är det dags igen för den stora dagen då mängder av trädgårdar över hela Sverige är öppna för besök. Den 1 juli hoppas jag att du vill vara med och visa din trädgård.

Nu går det att anmäla sig till dagen här på Trädgårdsriket!  Om din trädgård redan finns med här så loggar du in med din epostadress och ditt lösenord, öppnar Min trädgård, väljer Redigera trädgård och sedan är det bara att kryssa för Tusen Trädgårdar och välja 2018!

Är du helt ny så väljer du Registrera dig och följer anvisningarna.

Vill du se vilka trädgårdar som finns med där du bor? Gå till HEM och HITTA TRÄDGÅRD. Där under kan du välja att söka i din kommun, eller landskap eller valfritt. De trädgårdar som kommer upp är besöksbara och på kartan ser du var de finns.

Här kan du hämta folder om evenemanget:
http://www.tradgard.org/Bilder/Folder_till_Tusentradgardar_2018.pdf

Här finns också trädgårdsföreningar, koloniföreningar, trädgårdsamatörer, stadsparker, villaägare, kyrkogårdar och andra trädgårdsentusiaster.

Det kostar ingenting att vara med och vi ställer inga andra krav på dig som trädgårdsägare än att du ska tycka det är roligt att visa din trädgård.

tut18

Inger från Riksförbundet, jag och Lisa från Studiefrämjandet

2010 arrangerade Trädgårdsriket tillsammans med Riksförbundet Svensk Trädgård och 2012 gick Studiefrämjandet in som ny samarbetspartner till Tusen Trädgårdar. 2020 är det dags igen. Datum återkommer vi till.

 

logo_rstlogo_sf

tusen-tradgardar