Kalendarium

Att åka ut och prata trädgård är en del av mitt jobb. Jag besöker gärna trädgårdssällskap, föreläsningsföreningar, studieförbund, mässor, växtmarknader och alla andra möjliga ställen där trädgården står i centrum. Resorna 2020 ligger överst, under dem kommer föredragen.

tusen-tradgardar-2012-1

2020

Alltså det är ju inte 2020 ännu – men snart….

En del av de resor jag ska göra tillsammans med olika researrangörer är redan bestämda, men kanske ännu inte utlagda på respektive arrangörs hemsida med pris o dyl.

Så kolla här för resmål och datum och så fort det finns mer info länkar jag till den.

Så här ser min resekalender för nästa år ut hittills:

April: åker vi till Kina och tittar på pioner. En fantastisk resa med besök i Beijings botaniska, världsarvsmärkta trädgårdar i Sushou, Shanghais grönaste trädgård OCH pionfestivalen i Luoyang. Finns hos kinaresor.se:

https://www.kinaresor.se/resor/kina/med-tradgardsexperten-gunnel-carlson-till-kina/

September: Berlins gröna värld med Helsingborgs trädgårdsförening 3-6/9. Vi du med så gå med i föreningen! Då besöker vi bla. botaniska häftiga perennmarknad, KGA och Karl Foersters plantskola.

Wales! Ett av mina favoritträdgårdsländer. Med favoritresor.se. Gröööönt och obeskrivligt vackert. Vi åker den14-19 september.

Gillar du att åka tåg? Åk då med mig på en innehållsrik grön resa till Tyskland och Italien med Grand Tours den 3-15 oktober.

Mer info om resorna kommer efter hand. Mejla mig annars! gunnelcarlson56@gmail.com

 

BB16FC2A-81A7-4D83-863E-3003A9C6F9DF

Och här hittar du mig när jag är ute i landet och håller föredrag resten av 2019:

 

NOVEMBER

2-7 november Madeira – den blommande ön – med PRO, länk högst upp på denna sida

19 november Gokväll SVT1 kl 18.45

27 november Åkarps husmodersförening kl 18