1 dag kvar – nu kör vi!

TT1

I dag skulle jag hänga ut etiketter på växterna, varna för låga rosor, enkelrikta smalaste gången, hänga upp flaggspel, klippa lite grenar som är i vägen – men det regnar så jag gör ingenting. Just nu.

Å andra sidan gjorde jag desto mer i går så nu är trädgården tipp-topp! Fördelen med Tusen trädgårdar är att saker och ting blir gjorda.

I morgon kl 10 öppnar vi grinden och en sak jag tänkt mycket på är det här hur många som stöttar varandra. Grannar som hjälper till, hela kvarter som gör gemensam öppen trädgård, vänner som sprider budskapet om en öppen trädgård. Trädgård är så socialt.

Du kan också sprida mer trädgårdsupplevelser genom att printa ut en lista med de trädgårdar som är öppna i dina grannkommuner. Häng listan väl synlig i din egen trädgård så kan beskarna hitta lätt till nästa ställe.

Listan finns här:

tradgard.org/tusen

Nu har regnet upphört så jag kanske hinner ut en liten sväng.

Men i dag är det också Rosens dag och eftersom jag sitter i juryn för Fredriksdals fina pris Rosenkransen ska jag strax åka till Helsingborg och Fredriksdal för prisutdelning.

Vem som får priset? Det får ni veta om ett par timmar!

IMG_6593

Ska snart upp.

tt2

Liksom dessa, fast rosorna blommat över här!

 

 

 

Kommentarer