10 dagar kvar – och många frågor!

IMG_0089

Oj, vad fort det går – om tio dagar är det dags och ni har så många frågor om Tusen trädgårdar. Till exempel:
1. Hur länge ska vi ha öppet den 3 juli? Svar: kl 10-17.

2. Jag hittar inte min trädgård på stora kartan? Svar: då har du inte lagt in din adress på din sida. Logga in/Redigera din trädgård och fyll i under fliken Adress/Kartuppgifter. Uppdatera!

3. Var finns affischerna? Svar: de kan du ladda ner och printa ut från studieframjandet.se/tusen

Ett annat säkert tips är att kolla min blogg här för fler nyheter. Och det händer så roliga saker nu. I förmiddags kom mina grannar som är grafiska formgivare och knackade på. De tänker ha öppen carport den 3 juli och sälja tryck, kassar och små, fina vaser. En annan granne ska sälja fika och i kolonin intill min trädgård har Lian sin lott öppen. Och sedan kan man strosa vidare i Arlöv och kolla in både Farmors trädgård och Snöklockornas trädgård.

Visst låter det lockande!

Ha nu en skön midsommar – jag tänker inte ägna ogräs och vattning en tanke de närmaste två dagarna. Men på söndag då ska jag lägga in högsta växeln för då är det bara sju dagar kvar!

tut2016           jollygoodfellow-flyer_A5

Så här ser affischen ut som du kan hämta på studieframjandet.se/tusen och så här ser grannarnas flyer ut!

Kommentarer