Tusen Trädgårdar 2020

 

Sommaren, 2020, är det dags igen för den stora dagen då mängder av trädgårdar över hela Sverige är öppna för besök. Den 28 juni hoppas vi att du vill vara med och visa din trädgård.

Anmälan sker från årsskiftet här på hemsidan. Om din trädgård redan finns med här så loggar du in med din epostadress och ditt lösenord, öppnar Min trädgård, väljer Redigera trädgård och sedan är det bara att kryssa för Tusen Trädgårdar och välja 2020!

Är du helt ny så väljer du Registrera dig och följer anvisningarna.

Vill du se vilka trädgårdar som finns med där du bor? Gå till HEM och SÖK/HITTA TRÄDGÅRD. Där under kan du välja att söka i din kommun, eller landskap eller valfritt. De trädgårdar som kommer upp är besöksbara och på kartan ser du var de finns.

Här finns också trädgårdsföreningar, koloniföreningar, trädgårdsamatörer, stadsparker, villaägare, kyrkogårdar och andra trädgårdsentusiaster.

Det kostar ingenting att vara med och vi ställer inga andra krav på dig som trädgårdsägare än att du ska tycka det är roligt att visa din trädgård.

Här kommer du så småningom att kunna ladda ner mer information om evenemanget.

 

tut18

Inger Ekrem från Riksförbundet Svensk Trädgård, Gunnel Carlson Trädgårdsriket och Lisa Malmgren från Studiefrämjandet

2010 arrangerade Trädgårdsriket tillsammans med Riksförbundet Svensk Trädgård Tusen Trädgårdar för första gången. 2012 gick Studiefrämjandet in som ny samarbetspartner och numera en av tre huvudarrangörer till Tusen Trädgårdar.

 

logo_rstlogo_sf

tusen-tradgardar