Tusen Trädgårdar – nästa gång 3 juli 2016

Funderar du på att vara med på Tusen Trädgårdar 2016?

Den 3 juli i sommar är det dags igen för den stora dagen då vi önskar att Sveriges alla trädgårdar öppnas för besök. Särskilt viktiga tycker vi att de privata trädgårdarna är. Att just du vill vara med och visa din trädgård för andra. För att ge inspiration och glädje!

Då ska vi än en gång göra vårt allra bästa för att sidan ska rulla på.

Vill du se vilka trädgårdar som finns med där du bor? Gå till HEM och HITTA TRÄDGÅRD. Där under kan du välja att söka i din kommun, eller landskap eller valfritt. De trädgårdar som kommer upp är besöksbara och du kan också klicka på Visa karta för att se var de finns.

Här finns också trädgårdsföreningar, koloniföreningar, trädgårdsamatörer, stadsparker, villaägare, kyrkogårdar och andra trädgårdsentusiaster.

Det kostar ingenting att vara med och vi ställer inga andra krav på dig som trädgårdsägare än att du ska tycka det är roligt att visa din trädgård!

Hoppas ni vill vara med den 3 juli 2016. Anmälan till Tusen Trädgårdar är öppen, Logga in och uppdatera din trädgård eller som nykomling registrera din trädgård.

Sista anmälningsdag är den 1 juni.

2010 arrangerade Trädgårdsriket tillsammans med Riksförbundet Svensk Trädgård och 2012 gick Studiefrämjandet in som ny samarbetspartner till Tusen Trädgårdar.

 

logo_rstlogo_sf

tusen-tradgardar