Tusen Trädgårdar – söndagen den 1 juli 2018

 

Nästa sommar, 2018, är det dags igen för den stora dagen då mängder av trädgårdar över hela Sverige är öppna för besök. Den 1 juli hoppas jag att du vill vara med och visa din trädgård.

Vi har ännu inte öppnat fliken för att anmäla sig till dagen men du kan registrera din trädgård här på Trädgårdsriket redan nu – om den inte redan finns med här alltså – och fylla i Tusen Trädgårdar 2018 när du får besked om det.

Vill du se vilka trädgårdar som finns med där du bor? Gå till HEM och HITTA TRÄDGÅRD. Där under kan du välja att söka i din kommun, eller landskap eller valfritt. De trädgårdar som kommer upp är besöksbara och på kartan ser du var de finns.

Eller om du vill skriva ut listor:
www.tradgard.org/tusen

Här finns också trädgårdsföreningar, koloniföreningar, trädgårdsamatörer, stadsparker, villaägare, kyrkogårdar och andra trädgårdsentusiaster.

Det kostar ingenting att vara med och vi ställer inga andra krav på dig som trädgårdsägare än att du ska tycka det är roligt att visa din trädgård.

2010 arrangerade Trädgårdsriket tillsammans med Riksförbundet Svensk Trädgård och 2012 gick Studiefrämjandet in som ny samarbetspartner till Tusen Trädgårdar.

 

logo_rstlogo_sf

tusen-tradgardar